Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 16 april 2020: Ten Kate Yamaha Racing coureur Loris Baz.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen en de huidige gang van zaken. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Donderdagavond 16 april zullen we contact zoeken met voormalig MotoGP en huidig WorldSBK coureur Loris Baz. Tijdens de chat zullen we de in Nederlandse dienst rijdende Fransman de nodige vragen stellen over zijn Grand Prix carrière, zijn terugkeer samen met het Nederlandse Ten Kate Racing Yamaha in het FIM Superbike World Championship, de voorbereidingen op dit seizoen, de huidige stand van zaken, de impact welke de uitbraak van het coronavirus heeft op zijn dagelijkse routine, het contact met zijn team en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke dus te volgen zijn via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. (Let op: deze chat zal grotendeels in het engels zijn).

Racesport.nl YouTube:

Later terugkijken
De sessie zal opgenomen worden en na afloop tevens getoond worden op Racesport.nl en op verschillende andere Racesport.nl social media-kanalen. Vanzelfsprekend is er dan geen mogelijkheid meer om te live reageren en vragen te stellen.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App