Ricardo Brink en Leon Deckers in 2021 met RR SOCIA RACING Team in IDC

rr-socia-racing-team
Leon Deckers (l) en Ricardo Brink (r) | foto© RR SOCIA RACING team

Het bekende RENT A SUPERBIKE TEAM gaat vanaf het raceseizoen 2021 van start onder een nieuwe naam en met een volledige nieuwe rijders line-up. Onder de naam RR SOCIA RACING gaat het team van Jan en Nelson Rolfes volledige ondersteuning bieden aan de ervaren en bekende Superbike coureur Ricardo Brink en nieuwkomer Leon Deckers.

Het RENT A SUPERBIKE TEAM begint in 2021 aan een nieuwe fase binnen de Nederlandse wegracesport. Een nieuwe fase passend binnen de professionele ambities van het Racing Team.

Twee coureurs met een totaal verschillend niveau aan ervaring in de wegracesport, maar met dezelfde doelstelling. Dat is wat Ricardo Brink en Leon Deckers verbindt met de ambities van het RR SOCIA RACING Team, de nieuwe naam van het RENT A SUPERBIKE TEAM.

Voor Brink betekent het toetreden tot het RR SOCIA RACING team en deelname aan het IDC-kampioenschap een volgende stap in zijn ontwikkeling als internationaal coureur. Door deel te nemen aan zowel het IDM met het BCC Racing team als deelname aan het IDC krijgt de coureur uit IJsselmuiden de kansen om het maximale uit zichzelf en uit de snelle BMW S1000RR te halen. In beide teams wordt er namelijk gewerkt met de BMWS1000RR. Brink zal naast het IDM in 2021 alle mogelijke IDC-wedstrijden gaan rijden.

Voor Deckers houdt het toetreden tot het RR SOCIA RACING Team in, dat er gestart wordt met een volledig seizoen IDC. Als voormalig en ambitieus circuitrijder breekt voor Deckers een nieuw tijdperk aan. Deckers zal dit jaar alles doen wat mogelijk is om maximaal te kunnen groeien als coureur. Als succesvol ondernemer is Deckers zich ervan bewust dat je alleen het maximale uit je ambitie kunt halen, als je volledig voor succes gaat en hiervoor de juiste setting creëert.

Jan Rolfes, Teameigenaar: “We hebben dit jaar bewust gekozen voor een rijders line-up bestaande uit een ervaren rijder met de ambitie internationaal aan de weg te timmeren als coureur en een nieuwkomer met de ambitie om grenzen te verleggen en het maximale uit zichzelf te halen.  Onze doelstelling is coureurs van elk niveau de kansen te bieden om een stap te maken in de ontwikkeling als coureur. RR SOCIA RACING heeft, met een zeer ruime ervaring in de Nederlandse wegrace met de BMW S1000RR voorzien van Dunlop banden, laten zien de beste materialen en bemanning beschikbaar te hebben.”

Voor het RENT A SUPERBIKE TEAM betekent deze nieuwe samenstelling een verdere stap in de ontwikkeling van het team, waarbij het team de uitdaging aangaat om succesvol te zijn op verschillende niveaus van de Nederlandse wegracesport. Vanuit deze gedachten en de eigen doelstelling “ICT-oplossingen voor iedereen” heeft het ICT-bedrijf SOCIA BV besloten zich te verbinden aan het team. Om deze innige samenwerking te bevestigen is besloten dit tot uiting te laten komen in de naam RR SOCIA RACING.

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter