Van der Mark en Razgatlioglu tonen 2020 Pata Yamaha kleurstelling

677
pata-yamaha-2020
Michael van der Mark (l) en Toprak Razgatlioglu (r) | foto© Yamaha Racing

Dinsdag, een dag voorafgaand aan de eerste WorldSBK Test van 2020 in Jerez, heeft het Pata Yamaha WorldSBK Official Team haar kleurstelling onthuld voor het komende FIM Superbike World Championship seizoen. Michael van der Mark en Toprak Razgatlioglu zullen in min of meer een identieke kleurstelling als in 2019 aan het seizoen beginnen.

2020 is het vijfde jaar van het partnerschap tussen Yamaha en Crescent Racing en beide partijen gaan het nieuwe seizoen in om voort te bouwen op het succes van 2018 en 2019, waarin ze maar liefst vier races wist te winnen en 31 podiumplaatsen wisten te scoren.Michael van der Mark begint in 2020 aan zijn vierde seizoen in dienst van het Pata Yamaha-team, waarbij de Nederlander zijn zinnen zet op het behalen van de bovenste trede van het podium. De 27-jarige coureur uit Bergschenhoek – Van de Mark verhuisde onlangs van Rotterdam naar Bergschenhoek – was de afgelopen jaren een regelmatige podiumfinishers met 20 podiumplaatsen en drie overwinningen aan boord van de Yamaha YZF-R1. Voor komend seizoen hoopt Van der Mark een grotere rol te spelen in de strijd om het kampioenschap.

In 2020 is Toprak Razgatlioglu, één van de meest jonge talentvolle coureur op de WorldSBK-grid, een nieuwkomer bij Pata Yamaha. De 23-jarige Turkse coureur was met zijn spectaculaire rijstijl en vastberadenheid in 2019 één van de meest opvallende coureurs in het WorldSBK veld en wist in oktober van het afgelopen jaar tijdens Race1 in Magny Cours zijn eerste zege in de klasse te scoren. Razgatlioglu paste zich in november tijdens zijn eerste test snel aan de Yamaha YZF-R1 en hij wil zich in 2020 als nieuwe Yamaha coureur graag profileren als racewinnaar en titelkandidaat.

Onderstaand enkele foto’s van Van der Mark en Razgatlioglu in de nieuwe 2020 Pata Yamaha WorldSBK Official Team kleuren.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App